Zaujímajú vás farby našich okenicových plotov?

základné farby a povrchy dizajnových plotov

Všetky hliníkové profily sú opatrené kvalitnou povrchovou úpravou pomocou vypaľovanej práškovej farby Tiger Drylac alebo pomocou technológie Decoral, ktorá ošetrí povrch profilu práškovou vypaľovacou farbou a následnou sublimáciou atramentu z transferovej fólie, do ktorej je takto lakovaný predmet umiestnený. Táto fólia prenáša danú dekoráciu ako drevo, žula, mramor, či iné atypické vzory. Lakovanie brán prebieha výhradne v certifikovaných lakovniach a vďaka tomu vám môžeme ponúknuť na základnú kolekciu RAL farieb predĺženú záruku 5 rokov. Farba Decoral má štandardnú záruku v dĺžke  mesiacov.

Základná kolekcia farieb obsahuje 11 najobľúbenejších odtieňov. Farby sú dodávané výhradne s povrchom jemná štruktúra. Tento povrch je u iných dodávateľov s výrazným príplatkom, ale u našich produktov je v základnej cene. Pokiaľ chcete, aby vaša samonosná brána bola jedinečná, tak môžete kombinovať základné farby a to celkom zdarma.

Pokiaľ vám základná kolekcia farieb samonosných brán nevyhovuje, môžete vyberať z akejkoľvek farby dľa vzorkovníka RAL. Tieto brány dodávame s predĺženým termínom dodania (10 týždňov) a príplatkom 10% zo základnej ceny produktu. 

Absolútnu jedinečnosť vašej bráne dodáte vďaka technológii Decoral, ktorá nám umožňuje dodať bránu v drevo dekore, s dizajnom žuly, mramoru, karbónu a iné zaujímavé vzory. Táto technológia je výrazne drahšia a preto sú tieto vzory s 20% príplatkom zo základnej ceny produktu a s predĺženým termínom dodania (10 týždňov).

Príplatkové farby a povrchy dizajnových plotov

Príplatkové farby a povrchy dizajnových plotov